Voor een veilig gevoel

Videofoons

Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment. Staat uw product waar u naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact op want wellicht is deze wel door ons leverbaar! Door onze goede kennis over de systemen, hebben wij prima monteurs die ook indien gewenst de montage verzorgen.

Videx 4000-serie videokit

Specificaties

Zeer hoogwaardige 8-draads videofoon.
Deze kit bestaat uit:
- 1x Videx 4000-serie opbouw of inbouw buitenpost.
- 1x Binnenpost met 4 inch scherm (wand montage).
- 1x Bijbehorende voeding en handleiding.
- Buitenmaten behuizing buitenpost: 135 x 160mm (b x h)
- Buitenpost (inbouwunit): 120 x 45mm (b x d)

De buitenpost bestaat uit een RVS paneel met donkergrijze stevige behuizing. In het voorpaneel zit een druktoets, luidspreker, camera (met auto focus en infrarood verlichtingsleds), visuele signalen inclusief leds en verlichte naamplaat. De buitenpost van de videofoon is een opbouw of inbouw systeem.
Door gebruik te maken van de meest recente microprocessortechnologie bieden deze videokits heel wat nieuwe gebruiksvriendelijke functies zoals:
- Visuele en akoestische signalen waardoor personen met een handicap die aan de deur of poort staan weten wanneer ze moeten spreken, de deur open is, etc.
- Een elektrisch slot dat geactiveerd wordt hetzij door een relais met droge contacten, hetzij door een capacitieve ontlading.
- De mogelijkheid om een deuropener te plaatsen.
- Instelbare openingstijd van de deur en gesprekstijd.
- Uitbreidbaar tot 4 ingangen, mits plaatsing van een extra relais bij elke ingang.
- Connectoren voorzien voor de aansluiting van de monitorunit en een afzonderlijke kaartlezer.
- Instelbaar aantal beltonen (van 2 t/m 8 )
- Ingang voor een lokale oproepknop
- Op de binnenpost is er een led aanwezig die aangeeft of de deur open of dicht is. (deze dient wel met de deur of poort verbonden te worden).
- Instelbare ‘privacy’-functie ( van 15 minuten tot maximaal 8 uur).
- Connectoren voorzien voor de aansluiting van parallel geschakelde videofoons.
- de mogelijkheid om tot 4 onderling communicerende videofoons aan te sluiten.
- Automatische selectie van de camera als er meerdere ingangen zijn.
- Draaibare camera (maximaal 10 graden, zowel verticaal als horizontaal).

De aansluiting tussen de buitenpost en binnenpost gebeurt met een 8-draads kabel. Het is mogelijk om meerdere binnenposten op dit systeem aan te sluiten.

Videx 4000-serie Hands Free Color kit

Specificaties

Zeer hoogwaardige 2-draads Full Color videofoon.
Deze kit bestaat uit:
- 1x Videx 4000-serie opbouw of inbouw buitenpost.
- 1x Hands Free Binnenpost (wand montage).
- 1x Bijbehorende voeding en handleiding.

Nieuw in ons assortiment! De Videx Hands Free Color kit is het nieuwste systeem van Videx dat verkrijgbaar is. Vele mogelijkheden en uitbreidings opties.
De buitenpost bestaat uit een RVS paneel met donkergrijze stevige behuizing. In het voorpaneel zit een druktoets, luidspreker, camera (met auto focus en infrarood verlichtingsleds), visuele signalen inclusief leds en een verlichte naamplaat. De buitenpost van de videofoon is een opbouw of inbouw systeem. Natuurlijk kunt u zoals bij alle Videx 4000-series de buitenpost uitbreiden door een groter frame waar u bijvoorbeeld een vingerscanner en/of codeklavier kunt bijplaatsen.
De aansluiting tussen de buitenpost en binnenpost gebeurt slechts met een 2-draads kabel. Inclusief aansluiting voor een elektrische deuropener.
De binnenpost is zowel opbouw als inbouw(!) mogelijk voor een zeer exclusieve luxe uitstraling. Een aantal voorbeelden vindt u hierboven.

Videx Videokit Smart Serie

Specificaties

Zeer hoogwaardige 8-draads intercom.
Deze kit bestaat uit:
- 1x Videx Smart-serie opbouw buitenpost.
- 1x Binnenpost (wand montage).
- 1x Bijbehorende voeding en handleiding.
- Buitenmaten behuizing buitenpost: 100 x 180mm (b x h)

De buitenpost is compleet voorzien van een hoge kwaliteit auto iris lens CCD camera en is eventueel ook in kleur verkrijgbaar. Inclusief infrarood led’s zodat u ook in het donker kunt zien wie er aan uw poort of deur staat. De camera is zowel horizontaal als verticaal 10 graden te verstellen. Het naamplaatje is verlicht.
De binnenpost kent de functies ‘spreken’ en ‘deur opendoen’. Het toonvolume is instelbaar en kent 3 standen. Het contrast en brightness is zoals bij alle videofoons uiteraard ook instelbaar. De aansluiting tussen de buitenpost en binnenpost gebeurt met een 8-draads kabel.

Videx 4000-serie Video + Codeklavier

Specificaties

Zeer hoogwaardige 8-draads videofoon met codeklavier.
Deze kit bestaat uit:
- 1x Videx 4000-serie opbouw of inbouw buitenpost.
- 1x Binnenpost (wand montage).
- 1x Bijbehorende voeding en handleiding.
- Buitenmaten behuizing buitenpost: 135 x 280mm (b x h)
- Buitenpost (inbouwunit): 120 x 263 x 45mm (b x h x d)

De buitenpost bestaat uit een aluminium behuizing. In het voorpaneel zit een druktoets, luidspreker en verlichte naamplaat. De buitenpost van de intercom is een opbouw of inbouw systeem. Daaronder bevindt zich de codeklavier. Voorzien van verlichting en hoogwaardige toetsen. 3 relais uitgangen. De buitenpost van de videofoon is een opbouw of inbouw systeem.
De binnenpost kent de functies ‘spreken’ en ‘deur opendoen’. Het toonvolume is instelbaar en kent 3 standen. Het contrast en brightness is zoals bij alle videofoons uiteraard ook instelbaar. De aansluiting tussen de buitenpost en binnenpost gebeurt met een 8-draads kabel. Dit is inclusief aansluiting voor een elektrische deuropener.
Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >