Voor een veilig gevoel

Elektro sloten

Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment. Staat uw product waar u naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact op want wellicht is deze wel door ons leverbaar! Door onze goede kennis over de systemen, hebben wij prima monteurs die ook indien gewenst de montage verzorgen.

Elektromechanische grendel

grendel dicht

 

 

 

Omschrijving

Deze grondpen is in opbouw uitvoering. Grendelonderdelen in roestvrij staal, aluminium of staal met anti-corrosie behandeling. Mechanische ontgrendeling d.m.v. standaard Eurocilinder en bereikbaar langs beide kanten van de behuizing.
Bescherming van de cilinder tegen weersomstandigheden d.m.v. een rubberdop.
Grendeldiameter: 20mm, lengte grendel: 60mm. Grendel eindigt op conus met basis 15mm voor gemakkelijk centreren van de grendel.
Voorzien van een anti-inbraak beveiliging in gesloten positie d.m.v. automatisch blokkeren van de grendel bij poging om deze omhoog te schuiven.
Deze elektromechanische grendel heeft een apparte 24Vdc voeding.
Een hoog beveiligde grendel voor automatische poorten veilig af te sluiten.

Elektro slot

Omschrijving

Een elektro slot kan handig zijn als u een deur op afstand wilt openen en zorgt ervoor dat deze anders ten alle tijden gesloten blijft. Uiteraard zijn onze elektro sloten te koppelen aan een toegangscontrole systeem zoals een videofoon of intercom. Een schakelaartje in het slot zorgt ervoor dat het elektro slot ook vrij te zetten is en uw deur eventueel nog normaal kan functioneren.
Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >