Het comfort van een elektrische aandrijving

PROTECO Shark

Shark

PROTECO Shark is een ondergrondse poortautomatisering. Wilt u geen armen (zoals bijvoorbeeld de Aster, Leader en Ace) op uw poort zien, dan kunt u kiezen voor de PROTECO Shark. De grondbakken komen netjes in de grond waarbij ze verzinken in de bestrating. U ziet uiteindelijk alleen maar de afdekplaten. Met dit systeem behaalt u een zeer nette afwerking.

Shark   € 1150.- inclusief BTW.

180° set   € 90.- p/st inclusief BTW.

Robuust en kwaliteit

De PROTECO Shark is ontworpen voor intensief gebruik. Welke een sterke ‘body’ van kwaliteits brons en staal heeft. De motor is zelfsmerend en thermisch beveiligd tegen overhitting. Dit staat voor zekerheid en een lange levensduur bij elke weersomstandigheden en heeft geen enkel onderhoud nodig.

Veilig en geluidsarm

Wanneer de poort stilletjes sluit, vergrendelen de motoren automatisch zodat de poort ‘op slot’ blijft. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft de poort toch ‘op slot’ en is en kunt u deze altijd nog ontgrendelen d.m.v. de bijgeleverde ontgrendel sleutels. hierna kunt u de poort met de hand bedienen. Door het gebruiken van fotocellen weet u zeker dat de poort alleen dicht kan als er ook daadwerkelijk geen auto o.i.d. tussen de poort staat. Veiligheid staat voorop!

Foto’s

Producten

Download brochure

Klikt u op de onderstaande afbeelding om de PROTECO poortautomatisering brochure te downloaden.
Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >