Het comfort van een elektrische aandrijving

PROTECO Leader

Leader 3 en 5

PROTECO Leader 3 en Leader 5 zijn poortautomatiseringen die vrijwel overal op toepasbaar zijn. Er is een type Leader 3 en Leader 5. Welke voor u geschikt is, is onderandere afhankelijk van de breedte van de poort. Het verschil tussen deze twee types zit hem in de lengte van de motoren. De Leader 5 is langer als de Leader 3 en kan dus op grotere poorten gemonteerd worden. Over het algemeen adviseren wij een Leader 5 te nemen wanneer uw totale poort breder is als 3,6m. Ook wanneer u gemetselde penanten heeft dient u gebruik te maken van een Leader 5.


Koop nu online in de officiële Proteco Nederland webshop! Klik hier.

Leader 3   € 553.- inclusief BTW.

Leader 5   € 594.- inclusief BTW.

Set poortaanslagen incl. betonpoeren   € 50.- inclusief BTW.

Robuust en kwaliteit

De PROTECO Leader is ontworpen voor intensief gebruik. Welke een sterke ‘body’ van kwaliteits aluminium, RVS, brons en staal heeft. De motor is voorzien van een zelfsmerend wormwiel en thermisch beveiligd tegen overhitting. Dit staat voor zekerheid en een lange levensduur bij elke weersomstandigheden en heeft geen enkel onderhoud nodig.

Veilig en geluidsarm

Wanneer de poort stilletjes sluit, vergrendelen de motoren automatisch zodat de poort ‘op slot’ blijft. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft de poort toch ‘op slot’ en is en kunt u deze altijd nog ontgrendelen d.m.v. de bijgeleverde ontgrendel sleutels. hierna kunt u de poort met de hand bedienen. Door het gebruiken van fotocellen weet u zeker dat de poort alleen dicht kan als er ook daadwerkelijk geen auto o.i.d. tussen de poort staat. Veiligheid staat voorop!

Foto’s

Producten

Download brochure

Klikt u op de onderstaande afbeelding om de PROTECO poortautomatisering brochure te downloaden.
Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >