Het comfort van een elektrische aandrijving

PROTECO Advantage

Advantage

PROTECO Advantage is een poortautomatisering die toepasbaar is op bijvoorbeeld gemetselde penanten of garagedeuren. De motoren worden achter de penant geplaatst (binnenkant) zodat u geen motors in zicht heeft. Ook is dit systeem te gebruiken wanneer u een garagedeur heeft met een dubbele scharnierende deur. Zie ook de 3e foto onderaan op deze pagina.

Advantage   € 734.- inclusief BTW.

Set poortaanslagen incl. betonpoeren   € 50.- inclusief BTW.

Robuust en kwaliteit

De PROTECO Advantage is ontworpen voor intensief gebruik. Welke een sterke ‘body’ van kwaliteits aluminium, RVS, brons en staal heeft. De motor is zelfsmerend en thermisch beveiligd tegen overhitting. Dit staat voor zekerheid en een lange levensduur bij elke weersomstandigheden en heeft geen enkel onderhoud nodig.

Veilig en geluidsarm

Wanneer de poort stilletjes sluit, vergrendelen de motoren automatisch zodat de poort ‘op slot’ blijft. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft de poort toch ‘op slot’ en is en kunt u deze altijd nog ontgrendelen d.m.v. de bijgeleverde ontgrendel sleutels. hierna kunt u de poort met de hand bedienen. Door het gebruiken van fotocellen weet u zeker dat de poort alleen dicht kan als er ook daadwerkelijk geen auto o.i.d. tussen de poort staat. Veiligheid staat voorop!

Foto’s

Producten

Download brochure

Klikt u op de onderstaande afbeelding om de PROTECO poortautomatisering brochure te downloaden.
Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >