Het comfort van een elektrische aandrijving

Poortautomatisering

Wie een kwaliteits poortautomatisering zoekt, is bij Van Leur Sierhekwerk aan het juiste adres. Als u eenmaal kennis gemaakt heeft met het gemak van een elektrische aandrijving dan wilt u niet meer anders. Met een geautomatiseerde poort kunt u op afstand uw poort openen, sluiten en laten vergrendelen.

Onze kennis en service in poortautomatiseringen staan al jaren garant voor een resultaat waar men trots op kan zijn. Of het nu gaat om complete systemen of op maat gemaakte totaalpakketten, we bieden u altijd de beste en aantrekkelijkste oplossing. Uiteraard met optimale service en kwaliteit tegen de beste prijs!

Naast onze kwalitatief hoogwaardige producten en bijhorende service- en reparatiedienst, kunnen wij u voor zeer interessante prijzen, doe-het-zelf pakketten aanbieden. Uiteraard hebben wij ook eigen monteurs die de poortautomatiseringen volledig bij u kunnen monteren en installeren. We hebben daarom ook vanzelfsprekend alles in huis wat nodig is voor het compleet automatiseren van uw draaipoort, schuifpoort of looppoort. U bepaalt uw wensen, wij verzorgen de oplossing!

poortautomatisering

Proteco; hét merk voor poortautomatisering

Van Leur is officieel dealer van het merk Proteco. U kunt bij ons terecht voor levering en service van het complete assortiment.

U kunt hier rechts in het menu meer informatie opvragen over de verschillende poortautomatiseringen. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen door te bellen naar 0413 – 21 07 11 of te mailen naar info@sierhekwerkvanleur.nl

Producten

Download brochure

Klikt u op de onderstaande afbeelding om de PROTECO poortautomatisering brochure te downloaden.
Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >