Eersteklas hekwerk door heel Nederland

Over Ons

Van Leur Sierhekwerk is een bedrijf met eigen ontwikkelingen en jaren lange ervaring. Onze expertise op het gebied van sierhekwerk uit zich in een assortiment met meer dan 75 modellen die wij als maatwerk voor u kunnen configureren. Daarnaast kunt u ook een volledig nieuw eigen ontwerp door ons laten realiseren.

Wij zijn actief in heel Nederland en een grote regio over de grens in Duitsland en België. Naast de fabricage van het hekwerk beschikken wij over een gespecialiseerd montage, installatie en service team. Het team van Van Leur staat voor u klaar!

Meer dan alleen hekwerk

Van Leur Sierhekwerk gaat verder dan enkel het hekwerk. Een hekwerk is niet compleet zonder toegangspoort, zowel een als doorgang voor uzelf en bezoeker als een poort voor uw auto. En wat is er makkelijker dan deze geautomatiseerd elektrisch uit laten voeren? Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden als het gaat over toegangscontrole en beveiliging.

Uitgebreide showroom

Sinds 2009 zijn we gevestigd in ons nieuwe bedrijfspand waar we van alle mogelijkheden zijn voorzien. Een enorme showroom met werkende producten waar u binnen loopt zonder afspraak. Eén van de medewerkers kan na het aanbieden van een heerlijke kop koffie samen met u de mogelijkheden bekijken, uw ideeën horen en zo samen met u een juiste oplossing aanbieden.

Wij staan persoonlijk voor u klaar in onze enorme showroom in Gemert (Roer 6). Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00u -17:00u en op zaterdag van 8:00u -15:30u. Wij lunchen van 12:00u tot 12:30u.

Missie en visie:

Wij bieden u een ruim assortiment aan hekwerken welke wij voor u op maat samenstellen. Zo heeft u de keuze uit alle RAL kleuren, ornamenten en spijlpunten. Zo kunt u precies over het hekwerk beschikken wat u in gedachten heeft van erg modern tot heel klassiek.

Maar niet alleen voor hekwerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn u ook graag van dienst voor toegangscontrole mogelijkheden als videofoons, intercoms, beveiliging, poortautomatisering en verlichting. Bekijkt u op uw gemak eens onze website voor de mogelijkheden. Bovendien kunt u eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aanvragen welke u binnen no-time ontvangt, hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina Onze modellen.

Partners

Wij zijn officieel PROTECO Poortautomatiseringen dealer/importeur van Nederland.
PROTECO Poortautomatiseringen: Bezoek de website >
Nestor Company Toegangscontrole, beveiliging techniek: Bezoek de website >

sierhekwerk

detai sierhekwerk

bedrijfspand van leur

 

 

Een eigen idee?

Laat u horen! Doordat wij alles op maat vervaardigen kunt u uw wensen waar maken. We bekijken graag samen met u uw eigen ontwerp om vervolgens een geschikte oplossing te creëren.

Kwaliteit

De verschillende ornamenten en spijlpunten kunt u zelf uitkiezen zonder hiervoor een meerprijs te betalen. Alle hekwerken en poorten worden geheel volbad verzinkt volgens NEN/ISO 1461. Daarna worden deze voorzien van een 2 laags poedercoating in alle gewenste RAL-kleuren. Ook hier is geen sprake van enig prijsverschil of meerprijs.Geachte bezoeker,


Graag verwijzen wij u door naar onze geheel vernieuwde website!Ga verder >